Mobilappen

     Med mobilappen som finns för iOS och Android ökar du effektiviteten av din dagliga tandborstning ännu mer, men man behöver absolut inte använda mobilappen eftersom JT My är förprogrammerad med 5 borstprogram som du kan välja mellan, från känslig till kraftfull rengöring, program för att göra dina tänder vita eller polera, du väljer enkelt med ett knapptryck!
Men om du väljer att koppla upp JT My till mobilappen kommer du få en omfattande översikt över din tandborstning. Den sparar och visar kalenderstatistik över din rengöring och betygsätter din tandborstning. Det finns även ytterligare 4 specialanpassade borstprogram att välja mellan i appen. Dessutom kan du bygga ditt egna borstprogram om de specialanpassade programmen inte passar eller om du bara vill ha ditt eget.
Och appen talar om för dig när det är dags att byta ut tandborsthuvudet, denna beräkning baseras på din användning.
Mobilappen kan även ge förslag på personliga borstprogram baserat på din munhälsa.
Se användarmanual på mobilappens användningsgränssnitt nedan.

1. Ladda ner Appen Tuya Smart via någon av länkarna ovan, Öppna appen och välj Logga in eller Skapa nytt konto, följ instruktionerna i appen.


2. När du har loggat in på Tuya Smart App, tryck länge på power-knappen (cirka 10 sekunder) på din My tandborste tills fem lysdioder blinkar. Nu är din JT My tandborste i Bluetooth-parningsläge.
Välj Lägg till enhet i Tuya Smart App.


3. Välj Add på den upptäckta enheten som liknar din JT My tandborste.


4. Din JTSWE-tandborste har nu lagts till!
Välj Klart.

5. Välj Set-menyn och ange din personliga information, denna information används för att ge dig rekommenderade borstprogram.
Vi rekommenderar att ha Remove Ineffective Sessions aktiverat (som på bilden ovan), då tas borstningar kortare än 30 sekunder bort från statistiken.
Och i den här menyn kan du återställa borsthuvudets dagräknare när du uppmanas att byta till en ny.


6. Välj Mode-menyn för att välja ett borstprogram som du vill använda i Smart-läget, svep åt vänster/höger eller klicka på More-knappen för att bläddra igenom de tillgängliga programmen, klicka på Select för att välja ett program, gå sedan till punkt 9 i denna manual.
För att få ett rekommenderat program baserat på din personliga information, klicka på knappen Help, gå sedan till punkt 7 i denna manual.
För att bygga ditt eget program, klicka på knappen Customize, gå sedan till punkt 8 i denna manual.


7. Rekommenderat borstprogram baserat på din personliga information.
För att välja det rekommenderade programmet, klicka på den blå knappen, gå sedan till punkt 9 i denna manual.


8. För att bygga ditt eget program, klicka på Add Steps och använd de två reglagen för att anpassa ditt program.
Torsion styr intensiteten och kraften.
Frequency styr hastigheten och rörelsen.
Utvärdera de olika inställningarna för att bygga ditt eget favoritprogram.
Klicka på Select för att välja ditt anpassade borstprogram, gå sedan till punkt 9 i denna manual.


9. Nu är det dags att borsta! Håll borsten i en 45-graders vinkel mot tänderna och tandköttskanten. Tandborsten ska alltså ha kontakt med både tandytan och tandköttskanten. Håll tandborsten med ett lätt grepp, ungefär som en penna (inte som en stekpanna!) och tryck på powerknappen för att starta det valda borstprogrammet.
Applicera ett lätt tryck och borsta mjukt med små korta gnuggrörelser fram och tillbaka, tandborsten pausar en kort stund för att påminna dig om att rengöra nästa område.
10. Välj Activity-menyn för att se dina tandborstnings aktiviteter. Du kan se de dagliga eller månatliga aktiviteterna, när du tittar på de månatliga aktiviteterna får du ett detaljerat diagram som visar din månatliga genomsnittliga borstlängd och dina samlade borstpoäng.
Du får 100 poäng efter att du genomfört ett komplett borstprogram!